Bli en del av Sisource

Sisource är Nordens ledande helhetspartner inom kemikaliehantering och idag består vi av ett starkt team dedikerade experter. Tillsammans tar vi hand om allt från produkthantering, inköp, logistik, distribution, leverans och administration. Vi letar alltid efter fler dedikerade människor som vill ansluta sig till vårt team. Se alla våra lediga tjänster nedan!

Lediga jobb

Projektledare/ Chemical Manager

Är du en person som trivs att arbeta i en kundnära roll? Är du dessutom tekniskt intresserad och vill arbeta med spännande projekt inom kemikaliehantering?

På Sisource välkomnas du till ett bolag med kompetenta medarbetare och en familjär stämning, där goda samarbeten är en självklarhet. Här får du även goda möjligheter att vara med och påverka samt vara en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtresa!
   
Om företaget
En integrerad partner inom kemikalier
   
Sisource är en partner som tar hand om allt inom kemikaliehantering så att företag kan ägna sig åt sin kärnverksamhet. De effektiviserar försörjningen av kemikalier, inköp, logistik, distribution, import/export samt administration. Dessutom säkerställer de arbetsmiljön och tillsammans med sina kunder ser de till att alla legala aspekter uppfylls – samtidigt som de fokuserar på totalkostnaden.
   
Sisource är inte bundna till några specifika varumärken utan arbetar brett på marknaden med ett stort antal tillverkare och underleverantörer. I deras centrallager i Linköping lagerhålls de mest frekvent använda produkterna från en mängd olika leverantörer, och i deras kemikaliedatabas finns ytterligare tusentals produkter. Allt för att deras kunder ska få en stabil försörjning med god kontinuitet.
   
Sisource kunder återfinns inom industrin där kemikalier är en viktig del i produktionsledet.
   
Arbetsuppgifter
   
Som projektledare arbetar du som en rådgivande partner till Sisource kunder inom kemikaliehantering. Du har ansvar för ett antal större kundkonton där du arbetar med att ta fram anpassade lösningar utifrån kundens verksamhet samt driva spännande projekt ute hos kund kopplat till implementering och utveckling av deras kemikaliehantering. Det är en roll med många kontaktytor och där du har ett nära samarbete med både kunder och interna funktioner inom Sisource, exempelvis inköpare, orderhanterare, säljare och produktspecialister. Du ingår i ett sammansvetsat team och utgår från företagets kontor i Linköping. Det förekommer resor med övernattning till kunder i främst Sverige, men även i internationella resor förekommer.
   
 • • Rådgivande partner till Sisource kunder
 • • Projektledning hos kund kopplat till deras kemikaliehantering
 • • Affärsinriktade dialoger externt och internt
   
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
   
 • • Avslutad högskoleutbildning med relevant inriktning, exempelvis inom industriell ekonomi, kemi eller maskinteknik. Alternativt relevant erfarenhet från en affärsinriktad roll exempelvis som projektledare eller teknisk säljare
 • • För tjänsten krävs det att du har svenskt medborgarskap och utdrag ur belastningsregistret kommer begäras in. Detta på grund av att du arbetar inom säkerhetsklassade områden
 • • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
 • • B-körkort
   
Du tar stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att arbetet blir slutfört i tid och till hög kvalitet. Du är bra på att sätta upp och hålla tidsramar samt att strukturera och prioritera rätt saker i ditt arbete. Vidare trivs du i kontakt med kunder, har en god social förmåga och är duktig på att bygga långsiktiga relationer. Därtill har du en positiv inställning och tycker om att ha många kontaktytor. I samarbete med kund bidrar du med idéer och nya perspektiv och du tycker att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner, både hos kund och internt.
   
Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
 • Plats: Linköping
 • Lön: Enligt överenskommelse

Ingen tjänst ute som passar dig? Även om vi inte söker någon i din roll just nu, kan du alltid höra av dig och visa ditt intresse. Vi är alltid öppna för att komma i kontakt med dig som vill bli en del av Nordens ledande CMS-aktör. Skicka in din spontanansökan nedan.

Spontanansök >>